בלוג הקצבים

נתחי בשר שונים

כל המאמרים

איך להכין מרק קובה עם סלק

איך להכין מרק קובה עם סלקלמאמר המלא

הכל על בשר טלה – מתכונים, טיפים והמלצות לבישול מושלם

הכל על בשר טלה – מתכונים, טיפים והמלצות לבישול מושלםלמאמר המלא

כל מה שרציתם לדעת על אונטריב – נתח צלעות הבקר המושלם

כל מה שרציתם לדעת על אונטריב – נתח צלעות הבקר המושלםלמאמר המלא

חזה בקר – המדריך המלא להכנת בריסקט מושלם

חזה בקר – המדריך המלא להכנת בריסקט מושלםלמאמר המלא

שניצל: כל מה שצריך לדעת על המנה הקלאסית והאהובה

שניצל: כל מה שצריך לדעת על המנה הקלאסית והאהובהלמאמר המלא

סטייק סינטה – איך להכין נתח בשר מושלם

סטייק סינטה – איך להכין נתח בשר מושלםלמאמר המלא

אנטריקוט - נתח בשר עסיסי ורבגוני

אנטריקוט - נתח בשר עסיסי ורבגונילמאמר המלא

אוסובוקו - נתח בשר עסיסי ומיוחד

אוסובוקו - נתח בשר עסיסי ומיוחדלמאמר המלא

חישוב בשר לעל האש – כל מה שתצטרכו לדעת

חישוב בשר לעל האש – כל מה שתצטרכו לדעתלמאמר המלא

סוגי בשר לעל האש – כל מה שכדאי לדעת

סוגי בשר לעל האש – כל מה שכדאי לדעתלמאמר המלא

מה צריך לעל האש – כל מה שחשוב לדעת

מה צריך לעל האש – כל מה שחשוב לדעתלמאמר המלא

בשר טרי במודיעין קונים בנתח קצבים

בשר טרי במודיעין קונים בנתח קצביםלמאמר המלא

משלוח בשר עד הבית – ככה מזמינים היום בשר

משלוח בשר עד הבית – ככה מזמינים היום בשרלמאמר המלא

צ'ולנט, סחינה או תבית? הכל על חמין

צ'ולנט, סחינה או תבית? הכל על חמיןלמאמר המלא

בשר שפונדרה

בשר שפונדרהלמאמר המלא

בשר שייטל

בשר שייטללמאמר המלא

בשר צלי כתף מספר 5

בשר צלי כתף מספר 5למאמר המלא

שקדי עגל

שקדי עגללמאמר המלא