הסיפור שלנו

מצגת תמונות של נתחי בקר עם הכיתוב "אנחנו שומרים את הנתחים הטובים ביותר בשבילכן"תמונה של סניף נתח קצבים בראשון לציון

רשת 'נתח קצבים' הינה עסק משפחתי של שלושה דורות, עם ניסיון וידע של כ-80 שנה בתחום הקמעונאות, האירוח והבישול.

'נתח קצבים', שנחשבת כיום לאימפריית בשרים ייחודית בנוף הישראלי, החלה את דרכה בשנת 2010 עם סניף ראשון ומפעל לייצור עצמי של בשרים בגליל העליון, באיזור גידול הבקר המקומי.

בעקבות הצלחת הסניף, האהדה הרבה לה זכה ורצון הקהל בקצבייה מסוג אחר עם סטנדרטים גבוהים, חדשים ומתקדמים – הקונספט הועתק והוקם במוקדים נוספים ברחבי הארץ (נהריה, עפולה, נתניה, כפר סבא, פתח תקווה, אשדוד, ראשון לציון, מודיעין באר שבע ואשקלון) במתחמי ענק המשתרעים על פני 700 מ"ר המעוצבים בסגנון מודרני, חדשני ומוקפד עם ניחוח בינלאומי.

רשת 'נתח קצבים' מתמחה בייצור עצמי, ומציעה את מגוון הבשרים המובחרים ביותר, מבקר איכותי מרמת הגולן ועד בשרים טריים המיובאים מחוות מובחרות בעולם במחירים אטרקטיביים. הקונים ב'נתח קצבים', ייזכו ליהנות מייעוץ אישי ומקצועי בבחירת הבשרים ולקבל המלצות על מתכונים, מה שהופך את חוויית הקנייה לייחודית ומהנה.

לצד הבשרים המובחרים (כדוגמה: נתחי אנטריקוט, פילה, בשר טלה, בשר עגל, עופות, בשרים, התמחות בהכנת נקניקיות, המבורגרים, קבבים בסוגים שונים ומגוונים) מציעה הקצבייה מחלקות נוספות להשלמת הארוחה, כגון: כלי מטבח, תבלינים, לפיקניק (משיפודים, חד"פ ופחמים ועד צידניות ומנגלים), סלטים, פסטות טריות, אלכוהול, לרבות יינות מובחרים ועוד.

ל'נתח קצבים' מועדון חברים חכם ומפנק המעניק ללקוחות מגוון מבצעים על בסיס קבוע.כל הסניפים ברשת הינם בהשגחת הרבנות המקומית ומציעות עופות בהכשר רבנות – מהדרין, ובשרים בהכשר הרבנות / "חלק".

להזמנה