צלעות, המכונה גם "ריפען" ו"אונטריב", הוא נתח אהוב ומוכר הממוקם מעל הכתף, בין האנטריקוט לצוואר. הוא ידוע במספר תכונות ייחודיות:
אהוב המסעדנים: צלעות הוא אחד הנתחים האהובים והמומלצים על ידי מסעדנים.
טעם מיוחד: טעמו של הנתח מזכיר מעט את האנטריקוט, אך שונה לחלוטין באופיו.
בישול נוזלי ארוך: צלעות מתאים במיוחד לבישול נוזלי ארוך בקדירה.
גולש: נתח פופולרי מאוד במעדן גולש.
לא מתאים לבישול קצר: צלעות אינו מתאים לבישול קצר, צלייה או הקפצה.
יתרונות:
טיפים להכנת צלעות מושלמות: