סופריטו אונטריב

סופריטו אונטריב

מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
קל
זמן בישול:
כ4 וחצי שעות

מצרכים:

  • חתוך לקוביות
  • 5 תפוחי אדמה קלופיםחתוכים לקוביות
  • 3 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות
  • שמן קנולה לטיגון
  • כף מלח
  • כפית פלפל שחור טחון
  • כפית שטוחה כורכום
  • אופציונלי - ציר ירקות

אופן ההכנה:

  • נטגן בסיר את קוביות הבשר לצריבה-השחמה.
  • נתבל עם מחצית הכמויות של הפלפל והמלח.
  • מכסים בנוזלים (מים/ציר ירקות) עד לכיסוי הבשר ומבשלים על אש בינונית למשך שעתיים וחצי. בסיום נשמור את הנוזלים לשלב האחרון.
  • נטגן בסיר עם שמן עמוק את תפוחי האדמה עד להזהבתם.
  • נטגן בסיר את הבצל עד להשחמתו, מוסיפים את הבשר המבושל, את תפו”א המטוגנים את הכוכרכום, את יתרת הפלפל והמלח ואת הנוזלים ששמרנו - עד לכיסוי 3/4 מהבשר ומבשלים במשך שעה וחצי על אש נמוכה עד לריכוך מלא ואידוי הנוזלים.
בתיאבון!
לכל המתכוניםלאתר ההזמנות- נתח קצבים