אונטריב בתנור

נתח קצבים
מאת
קל
רמת קושי:
כשעתיים וחצי
זמן בישול:

אופן ההכנה:

• מחממים מחבת פסים על אש בינונית עם תרסיס שמן ו"סוגרים" את הנתח מכל הכיוונים (כ-4 דקות בסך הכל).

• שמים בקערה את הברביקיו, שמן הזית והשום הכתוש אליהם מצרפים את את נתח, מערבבים ומעסים את הנתח.

• מעבירים את הנתח ותוכן הקערה לתבנית מפזרים מעל את המלח, פלפל, הרוזמרין והמרווה ומסביב את הבצלים.

• מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך שעה וארבעים.

 אפשרויות שדרוג : להוסיף לפיתה: פטרוזיליה קצוצה, בצל סגול קצוץ וסומק.

בתאבון!

מצרכים:

• נתח אונטריב טרי ואיכותי של נתח קצבים (2 ק"ג)

• חבילת בצלצלי שאלוט

• 3 כפות שמן זית

• גבעולי מרווה

• בקבוק רוטב ברביקיו (250 גרם)

• קורט מלח ים אטלנטי

• קורט פלפל ארבע עונות שלם

• 3 שיני שום כתושות