כמה קל ככה טעים.. מתכון פשוט לאונטריב בטעם ברביקיו
• מחממים מחבת פסים על אש בינונית עם תרסיס שמן ו"סוגרים" את הנתח מכל הכיוונים (כ-4 דקות בסך הכל).
• שמים בקערה את הברביקיו, שמן הזית והשום הכתוש אליהם מצרפים את את נתח, מערבבים ומעסים את הנתח.
• מעבירים את הנתח ותוכן הקערה לתבנית מפזרים מעל את המלח, פלפל, הרוזמרין והמרווה ומסביב את הבצלים.
• מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך שעה וארבעים.
אפשרויות שדרוג : להוסיף לפיתה: פטרוזיליה קצוצה, בצל סגול קצוץ וסומק.
בתאבון!