אונטריב בסגנון מקסיקני

נתח קצבים
מאת
קל
רמת קושי:
כשעתיים וחצי
זמן בישול:

אופן ההכנה:

1. לחמם מחבת עם מעט שמן זית ועליה לצרוב את הנתח למשך דקה מכל צד
2. לתת לנתח לנוח בצד למשך 5 דקות
3. בתוך כלי גדול, לערבב את כל המצרכים - למעט הבצלצלים והדלעת -
4. לצרף למרינדה שנוצרה את הנתח, לעסות אותו היטב להחדרת הטעמים,
ולהכניס למקרר למשך שעתיים
5. לקחת תבנית, להניח במרכזה את הנתח, ולפזר מסביב את הבצלצלים והדלעת
6. לכסות את התבנית בנייר כסף, ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות
למשך 10 דקות
7. לאחר 10 דקות הצלייה הראשונות - יש להוריד את החום ל-165 מעלות
למשך שעתיים

אוהבים קריספיות?
הסירו את נייר הכסף ברבע שעה האחרונה

בתאבון!

מצרכים:

נתח אונטריב שלם 2 ק"ג

חצי כף פלפל שחור גרוס

2 כפות צ'ילי מקסיקני (קיים בסניפים)

כף שטוחה מלח גס

חצי כף פפריקה מתוקה

2 גבעולי רוזמרין

גבעול טימין

5 שיני שום כתושות

כף סילאן

רבע כוס שמן זית

8 בצלצלי שאלוט

דלעת ערמונים חתוכה לקוביות