רוסטביף סינטה

נתח קצבים
מאת
קל
רמת קושי:
כשעה ורבע
זמן בישול:

אופן ההכנה:

• חממו מראש תנור על 240 מעלות.

• את שמונת שיני השום מכניסים לאורך הנתח (אך לא חייב).

• מערבבים את מרכיבי המרינדה, מורחים את כל הנתח ומניחים בתבנית.

• מכניסים לתנור ל25 דקות, ולאחר מכן מורידים את המעלות ל-180 לבישול של 25 דקות נוספות .

בתאבון!

מצרכים:

• נתח סינטה שלם (2 קג) טרי ואיכותי של נתח קצבים

• 8 שיני שום

למרינדה :

• 4 כפות שמן זית

• מלח

• פלפל שחור גרוס

• טימין

• 3 כפות סילאן

• 2 כפות חרדל גרגירים