רוסטביף אונטריב

רוסטביף אונטריב

אונטריב עסיסי בתנור עם תפוחי אדמה פריזיאן וצ'ימיצ'ורי רענן – מתכון עשיר בטעמים, בצלייה איטית של 4 שעות, למנה עיקרית שתכבוש כל שולחן שבת או אירוח.

מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
קל
זמן בישול:
כ-4 וחצי שעות

מצרכים:

  • 1.5-2 ק"ג אונטריב
  • 10 תפוחי אדמה פריזיאן (זעיר)

למרינדה:

  • 2 כפות חרדל דיז'ון
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות שמן זית
  • ענף רוזמרין
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • (ניתן להוסיף כף קוניאק)

לצ'ימיצ'ורי:

  • צרור פטרוזיליה חתוך גס
  • חצי צרור כוסברה חתוך גס
  • כפית אורגנו יבש
  • חצי פלפל אדום חתוך גס
  • חצי בצל סגול חתוך גס
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • מלח
  • פלפל
  • חצי כוס שמן זית
  • 2 שיני שום

אופן ההכנה:

  • מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה
  • מורחים את הנתח היטב מכל צדדיו
  • מניחים בתבנית ומפזרים מסביב תפוחי אדמה
  • ממליחים ומפלפלים את תפוחי האדמה
  • מוסיפים מהמרינדה שנשארה
  • מכסים את התבנית בנייר אפייה ואוטמים היטב בנייר כסף

מכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות לאורך 4-4.5 שעות

מגישים לצד הצ'ימצ'ורי

בתיאבון!
לכל המתכוניםלאתר ההזמנות- נתח קצבים