צלי כתף בתנור

נתח קצבים
מאת
קל
רמת קושי:
כשלוש שעות
זמן בישול:

אופן ההכנה:

• חורצים בנתח חריצים ומכניסים בתוכם את שיני השום.

• מערבבים את השמן , החרדל והתבלינים , מורחים ומעסים את הנתח היטב.

• מניחים את הנתח בתבנית, מומלץ להוסיף בטטה, בצלצלי שאלוט ופטריות ועוטפים בנייר כסף.

• צולים בתנור על 180 מעלות למשך שעתיים.

• מסירים מהנתח את נייר הכסף, ונותנים לו צלייה נוספת של 10 דקות להשחמה.

• פורסים ומגישים .

בתאבון!

מצרכים:

• קילו וחצי של נתח צלי בקר טרי

• 8 שיני שום מקולפות

• 6 כפות שמן זית

• קורט מלח גס

• קורט פלפל שחור גרוס

• קורט טימין קצוץ

• 2 כפות חרדל גרגירים