צלי כתף בתנור

צלי כתף בתנור

איך להכין בשר צלי כתף בתנור בדרך הכי פשוטה וטעימה שיש? בקרו עכשיו באתר של נתח קצבים לקבל את המתכון האולטימטיבי לנתח צלי כתף בתנור ותתכוננו להתענג!

מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
קל
זמן בישול:
כשלוש שעות

מצרכים:

• קילו וחצי של נתח צלי בקר טרי

• 8 שיני שום מקולפות

• 6 כפות שמן זית

• קורט מלח גס

• קורט פלפל שחור גרוס

• קורט טימין קצוץ

• 2 כפות חרדל גרגירים

אופן ההכנה:

• חורצים בנתח חריצים ומכניסים בתוכם את שיני השום.

• מערבבים את השמן , החרדל והתבלינים , מורחים ומעסים את הנתח היטב.

• מניחים את הנתח בתבנית, מומלץ להוסיף בטטה, בצלצלי שאלוט ופטריות ועוטפים בנייר כסף.

• צולים בתנור על 180 מעלות למשך שעתיים.

• מסירים מהנתח את נייר הכסף, ונותנים לו צלייה נוספת של 10 דקות להשחמה.

• פורסים ומגישים .

בתאבון!

לכל המתכוניםלאתר ההזמנות- נתח קצבים