חזה בקר - בריסקט לתנור

חזה בקר - בריסקט לתנור

קבלו מתכון מעולה ופשוט להכנה לנתח בריסקט עסיסי בתנור מאת נתח קצבים – אימפריית בשרים ייחודית בישראל. בקרו באתר להזמין בקלות בשר בריסקט טרי ואיכותי.

מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
קל
זמן בישול:
כשלוש שעות

מצרכים:

• נתח בריסקט טרי ואיכותי (כ-2 ק"ג)

• 3 כפות שמן זית

• קורט מלח גס

• קורט פלפל אנגלי

• 3 שיני שום כתושות

• 5 עלי דפנה

אופן ההכנה:

• מניחים את הנתח בתוך תבנית, מורחים אותו בשמן הזית והתבלינים ועליהם מפזרים את עלי הדפנה.

• מחממים מראש תנור על 250 מעלות ומכניסים את הנתח למשך 10 דקות.

• בתום 10 הדקות , מורידים את המעלות ל – 170.

• פותחים את התנור למשך דקה (להורדת מעלות החום).

• סוגרים את התנור וממשיכים צלייה נוספת של שעה וחצי.

ניתן להגיש קר || מומלץ לצד רוטב ברביקיו.

בתאבון!

לכל המתכוניםלאתר ההזמנות- נתח קצבים