• מניחים את הנתח בתוך תבנית, מורחים אותו בשמן הזית והתבלינים ועליהם מפזרים את עלי הדפנה.
• מחממים מראש תנור על 250 מעלות ומכניסים את הנתח למשך 10 דקות.
• בתום 10 הדקות , מורידים את המעלות ל – 170.
• פותחים את התנור למשך דקה (להורדת מעלות החום).
• סוגרים את התנור וממשיכים צלייה נוספת של שעה וחצי.
ניתן להגיש קר || מומלץ לצד רוטב ברביקיו.
בתאבון!
• נתח בריסקט טרי ואיכותי (כ-2 ק"ג)
• 3 כפות שמן זית
• קורט מלח גס
• קורט פלפל אנגלי
• 3 שיני שום כתושות
• 5 עלי דפנה