חזה בקר - בריסקט לתנור

חזה בקר - בריסקט לתנור

קבלו מתכון מעולה ופשוט להכנה לנתח בריסקט עסיסי בתנור מאת נתח קצבים – אימפריית בשרים ייחודית בישראל. בקרו באתר להזמין בקלות בשר בריסקט טרי ואיכותי.

מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
קל
זמן בישול:
כשלוש שעות

מצרכים:

  • נתח בריסקט טרי ואיכותי (כ-2 ק"ג)
  • 3 כפות שמן זית
  • קורט מלח גס
  • קורט פלפל אנגלי
  • 3 שיני שום כתושות
  • 5 עלי דפנה

אופן ההכנה:

  • מניחים את הנתח בתוך תבנית, מורחים אותו בשמן הזית והתבלינים ועליהם מפזרים את עלי הדפנה.
  • מחממים מראש תנור על 250 מעלות ומכניסים את הנתח למשך 10 דקות.
  • בתום 10 הדקות , מורידים את המעלות ל – 170.
  • פותחים את התנור למשך דקה (להורדת מעלות החום).
  • סוגרים את התנור וממשיכים צלייה נוספת של שעה וחצי.
  • ניתן להגיש קר || מומלץ לצד רוטב ברביקיו.
בתיאבון!
לכל המתכוניםלאתר ההזמנות- נתח קצבים