אסאדו בתנור

אסאדו בתנור

אין כמו נתח אסאדו עסיסי כדי להפוך כל ארוחה לחגיגה קולינרית שכולה טעמים עמוקים ומלאי נוכחות האסאדו, הידוע בזכות המרקם הרך והבשר המתפרק ממנו, הוא לא רק מנת בשר משובחת אלא חוויה בפני עצמה, המשלבת ניחוחות שיסחפו אתכם ואת האורחים שלכם למסע אל תוך לב התרבות הדרום-אמריקאית.עם המתכון הפשוט שלנו, תגלו שאפשר להכין את המנה המושלמת הזו בבית, בצורה קלה ונגישה, בלי מאמץ מיותר. תהליך הבישול הארוך בתנור מאפשר לבשר לספוג את הטעמים העשירים ולפתח מרקם עסיסי במיוחד, כך שכל ביס יהיה עונג צרוף. וזה, כמובן, בלי לוותר על איכות הבשר המצוינת שמציעה רשת 'נתח קצבים' – נתחי בשר טריים שנבחרים בקפידה כדי להבטיח את התוצאה הטובה ביותר בכל בישול.

מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
קל
זמן בישול:
כ-4 וחצי שעות

מצרכים:

  • נתח 2 ק"ג אסאדו
  • ראש שיני שום (עם הקליפה)
  • כף סוכר דמררה
  • חצי כוס יין אדום
  • כפית זרעי כוסברה
  • חצי כפית זרעי חרדל
  • קורט פלפל ארבע עונות
  • כפית מלח ים אטלנטי
  • 4 כפות שמן זית
  • מספר גבעולי טימין
  • 4 בצלצלי שאלוט חצוים

אופן ההכנה:

  • נרפד תבנית בנייר אפייה, עליה נניח את האסאדו, ונכניס ללא כיסוי לתנור שחומם מראש על 220° למשך 10 דקות.
  • נוציא את הנתח מהתנור וניתן לו להתקרר - בינתיים נכין את המרינדה:
  • מחממים מחבת וצורבים את הבצל עד להזהבה (כ-5 דקות) על אש בינונית.
  • נוסיף את היין ונמתין כ-2 דקות לאידוי האלכוהול.
  • לאחר מכן מוסיפים את כל המצרכים למחבת להמשך בישול של 5 דקות נוספות.
  • ניצוק את המרינדה שלנו על הנתח, ונכסה אותו בנייר כסף.
  • להכניס לתנור על 165° למשך 4 שעות.
  • הצעת הגשה - לצד בורגול.
בתיאבון!
לכל המתכוניםלאתר ההזמנות- נתח קצבים