אין כמו נתח אסאדו עסיסי כדי להפוך כל ארוחה לחגיגה קולינרית שכולה טעמים עמוקים ומלאי נוכחות האסאדו, הידוע בזכות המרקם הרך והבשר המתפרק ממנו, הוא לא רק מנת בשר משובחת אלא חוויה בפני עצמה, המשלבת ניחוחות שיסחפו אתכם ואת האורחים שלכם למסע אל תוך לב התרבות הדרום-אמריקאית.עם המתכון הפשוט שלנו, תגלו שאפשר להכין את המנה המושלמת הזו בבית, בצורה קלה ונגישה, בלי מאמץ מיותר. תהליך הבישול הארוך בתנור מאפשר לבשר לספוג את הטעמים העשירים ולפתח מרקם עסיסי במיוחד, כך שכל ביס יהיה עונג צרוף. וזה, כמובן, בלי לוותר על איכות הבשר המצוינת שמציעה רשת 'נתח קצבים' – נתחי בשר טריים שנבחרים בקפידה כדי להבטיח את התוצאה הטובה ביותר בכל בישול.