כף מלח גס / ים אטלנטי – אופציונלי: כף ממשחת ציר בקר
אופן ההכנה:
להכניס את הנתח לתנור למשך 10 דקות על 220 מעלות.
את הבצל, הסלרי והגזר לחתוך לקוביות ולטגן אותם בסיר עד לרמה של קרמול (כ-7 דקות על אש בינונית).
מוסיפים את שתי כוסות היין עד לאידוי האלכוהול (כמשך דקה) על אש גבוהה, מוסיפים את הפלפל, עלי הדפנה , המלח והשום (ומשחת ציר הבקר למי שהחליט להוסיף) נותנים לרוטב • להצטמצם למשך 8 דקות על אש נמוכה.
בסיום הבישול – להעביר את תוכן הסיר אל התבנית ועל האסאדו.