דף הבית
הסיפור שלנו
סניפים
מועדון הלקוחות
מתכוני ה(נתח)קצבים
בלוג הקצבים
דרושים
צור קשר
להזמנה
מרק בשר זרוע ושעועית
מתכון מרק שעועית עם נתחי בשר זרוע מומלץ לחורף חם.
מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
מתקדמים
זמן בישול:
כ-3 שעות
מצרכים:
2 קילו בשר שריר חתוך לקוביות
1 כף קורנפלור
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום כתושות
4-5 כוסות שעועית לבנה אחרי השרייה
5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
3 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
כפית כורכום
מלח
פלפל שחור טחון
פטרוזיליה קצוצה להגשה
אופן ההכנה:
מחממים מעט שמן בסיר גדול למרק ומניחים בתוכו את קוביות בשר השריר, מטגנים ומערבבים עד שהבשר נסגר מכל הצדדים ומוציאים את הבשר.
באותו הסיר מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה , ומוסיפים את השום לטיגון קצרצר.
מוסיפים את הבשר ומערבבים.
מוסיפים את השעועית, העגבניות החתוכות, הרסק, וכל התבלינים ומערבבים.
מוסיפים מים כ- 80% מגודל נפח הסיר, מביאים לרתיחה, טועמים ומוסיפים עוד קצת מלח באם צריך.
מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה סגור במשך 3 שעות עד שהבשר והשעועית הופכים רכים ונימוחים.
את הקורנפולר יש לשים בכוס מים קרים , מערבבים היטב וכחצי שעה לפני הסיום שופכים לסיר ומערבבים עד לקבלת סמיכות.
מגישים עם מעט פטרוזיליה קצוצה מעל ומתעלפים מהטעם.
בתיאבון!
לכל המתכונים
לאתר ההזמנות- נתח קצבים
Designed With Love By
Eric Matalov - Web Design & Development