דף הבית
הסיפור שלנו
סניפים
מועדון הלקוחות
מתכוני ה(נתח)קצבים
בלוג הקצבים
דרושים
צור קשר
להזמנה
ביף וולינגטון
מתכון קלאסי למנה האנגלית המסורתית
מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
למתקדמים
זמן בישול:
כשעתיים
מצרכים:
800 גרם פילה בקר טרי איכותי של נתח קצבים
בצק עלים (מופשר)
2 כפות חרדל דיז’ון
ביצה טרופה
שומשום
2 כפות שמן זית
למחית
40 גרם פטריות שמפיניון / פורטובלו
2 כפות שמן זית
צרור טימין קצוץ
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מחממים מחבת על אש גבוהה עם 2 כפות שמן, ”סוגרים” את נתח הפילה מכל
צדדיו (כ 2- דקות מכל צד) ומניחים את הנתח בצד שיתקרר.
קוצצים את הפיטריות דק דק (אפשר במעבד במזון), מוסיפים את הטימין
ושמים במחבת עם 2 כפות שמן לטיגון עד אידוי הנוזלים. מניחים את המחית בצד שתתקרר.
מרדדים את בצק העלים ליצירת מלבן מעט יותר ארוך מאורך הפילה
עליו מורחים את מחית הפטריות תוך השארת שוליים נקיים בצדדים (לצורך
הסגירה).
מורחים את נתח הפילה בחרדל ומניחים במרכז הבצק, עוטפים כרולדה כשהסגירה
וקצוות הבצק - כלפי מטה, מורחים את הרולדה בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 30 דקות.
בתיאבון!
לכל המתכונים
לאתר ההזמנות- נתח קצבים
Designed With Love By
Eric Matalov - Web Design & Development