אופן ההכנה:
מחממים את השמן במחבת רחבה ועמוקה.מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים כחצי דקה.מוסיפים את משחת הקארי והפפריקה, מערבבים היטב.מכניסים את קוביות פילה העוף וצורבים אותן מכל הצדדים.מוסיפים את קוביות הבטטה, תפוח האדמה והגזר. מערבבים היטב.יוצקים את קרם הקוקוס, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ־20 דקות או עד שהירקות רכים והרוטב מסמיך. (אם הרוטב יוצא סמיך מדי או אם מבשלים על אש גבוהה מדי והתאדו נוזלים – אפשר להוסיף ¼ כוס מים בהדרגה תוך כדי ערבוב, רק עד שמגיעים למרקם הרצוי.)מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי לפי העדפה.מגישים חם עם אורז לבן, מקשטים בעירית קצוצה.בתיאבון!