מצרכים:
1 ק"ג פילה עוף, חתוך לקוביות בינוניות2–3 כפות שמן קנולה או זית עדין4 שיני שום כתושות1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד1.5 כפות משחת קארי צהובה1 כף פפריקה מתוקה1 בטטה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות קטנות1 תפוח אדמה גדול, קלוף וחתוך לקוביות1 גזר גדול, קלוף וחתוך לעיגולים או חצאי עיגול1 פחית קרם קוקוס (400 מ"ל)מלח ופלפל שחור גרוס – לפי הטעםפלפל צ'ילי אדום פרוס (אופציונלי)עירית או כוסברה קצוצה לקישוטאופן ההכנה:
מחממים את השמן במחבת רחבה ועמוקה.מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים כחצי דקה.מוסיפים את משחת הקארי והפפריקה, מערבבים היטב.מכניסים את קוביות פילה העוף וצורבים אותן מכל הצדדים.מוסיפים את קוביות הבטטה, תפוח האדמה והגזר. מערבבים היטב.יוצקים את קרם הקוקוס, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ־20 דקות או עד שהירקות רכים והרוטב מסמיך. (אם הרוטב יוצא סמיך מדי או אם מבשלים על אש גבוהה מדי והתאדו נוזלים – אפשר להוסיף ¼ כוס מים בהדרגה תוך כדי ערבוב, רק עד שמגיעים למרקם הרצוי.)מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי לפי העדפה.מגישים חם עם אורז לבן, מקשטים בעירית קצוצה.בתיאבון!