דף הבית
הסיפור שלנו
סניפים
מועדון הלקוחות
מתכוני ה(נתח)קצבים
בלוג הקצבים
דרושים
צור קשר
להזמנה
שניצל וינאי
שניצל קריספי למבינים בלבד מבשר שייטל פרוס דק. חובה לסחוט לימון מעל...
מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
קל
זמן בישול:
כ-15 דקות
מצרכים:
קילו שניצל עגל פרוס מהקצב (רצוי משייטל
200 גרם קמח לבן
2 כפיות חרדל
רבע כפית מלח
קורט פלפל שחור
שקית פירורי לחם (רצוי פנקו)
שמן קנולה לטיגון
חצי לימון
אופן ההכנה:
טורפים את ארבעת הביצים ואיתן מערבבים את הפלפל , המלח והחרדל.
מכינים 3 צלחות וטובלים את השניצל בסדר הבא: 1.קמח 2.ביצים מתובלות 3.פירורי לחם.
מחממים שמן בחצי גובה במחבת רחבה מטגנים את השניצל על להבה בינונית משני צידיו עד לקבלת גוון זהוב.
מוצאים מהשמן, מניחים על נייר סופג ומשם להגשה עם סחיטת הלימון על השניצל.
בתיאבון!
לכל המתכונים
לאתר ההזמנות- נתח קצבים
Designed With Love By
Eric Matalov - Web Design & Development