שניצל וינאי

שניצל וינאי

שניצל קריספי למבינים בלבד מבשר שייטל פרוס דק. חובה לסחוט לימון מעל...

מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
קל
זמן בישול:
כ-15 דקות

מצרכים:

  • קילו שניצל עגל פרוס מהקצב (רצוי משייטל
  • 200 גרם קמח לבן
  • 2 כפיות חרדל
  • רבע כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
  • שקית פירורי לחם (רצוי פנקו)
  • שמן קנולה לטיגון
  • חצי לימון

אופן ההכנה:

  • טורפים את ארבעת הביצים ואיתן מערבבים את הפלפל , המלח והחרדל.
  • מכינים 3 צלחות וטובלים את השניצל בסדר הבא: 1.קמח  2.ביצים מתובלות  3.פירורי לחם.
  • מחממים שמן בחצי גובה במחבת רחבה מטגנים את השניצל על להבה בינונית משני צידיו עד לקבלת גוון זהוב.
  • מוצאים מהשמן, מניחים על נייר סופג ומשם להגשה עם סחיטת הלימון על השניצל.
בתיאבון!
לכל המתכוניםלאתר ההזמנות- נתח קצבים