שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.
Popup heading
Close
נגישות
לְחַץ אֶנְטֵר לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים
הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ.
לְחַץ אֶנְטֵר לְנִוּוּט מִקְלֶדֶת
לְחַץ אֶנְטֵר לִפְּתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.
דף הבית
הסיפור שלנו
סניפים
מועדון הלקוחות
מתכוני ה(נתח)קצבים
בלוג הקצבים
דרושים
צור קשר
להזמנה
סלופי ג'ו
המנה האמריקאית הקלאסית. מומלץ לילדים!
מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
קל
זמן בישול:
כחצי שעה
מצרכים:
חצי קילו בשר טחון
4 לחמניות המבורגר
1 כף שמן זית
חצי פלפל ירוק (גמבה) חתוך לקוביות קטנות
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
1 כף רסק עגבניות
3\2 כוס קטשופ או רוטב ברביקיו
3\1 כוס מים
1 כף סוכר חום
1 כף חרדל
1 כפית צ'ילי יבש
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם השמן על חום בינוני ומטגנים את הבשר כ-5 דקות.ניתן לערבב עם מזלג על מנת לפורר את הבשר.
מעבירים את הבשר למסננת – לניקוז הנוזלים.
בינתיים - מטגנים במחבת את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים את השום.
מחזירים את הבשר למחבת ואת הרסק ומערבבים.
מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומבשלים כ-15 דקות לחיבור הטעמים 6
צורבים את הלחמנייה במחבת ומרכיבים עם ירקות ורטבים שאוהבים.
הצעת הגשה: עם תפוצ'יפס תפוחי אדמה ובטטה.
בתיאבון!
לכל המתכונים
לאתר ההזמנות- נתח קצבים
Designed With Love By
Eric Matalov - Web Design & Development