סלופי ג'ו

נתח קצבים
מאת
קל
רמת קושי:
כחצי שעה
זמן בישול:

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת עם השמן על חום בינוני ומטגנים את הבשר כ-5 דקות.ניתן לערבב עם מזלג על מנת לפורר את הבשר.

2. מעבירים את הבשר למסננת – לניקוז הנוזלים.

3. בינתיים - מטגנים במחבת את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים את השום.

4. מחזירים את הבשר למחבת ואת הרסק ומערבבים.

5. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומבשלים כ-15 דקות לחיבור הטעמים 6

6. צורבים את הלחמנייה במחבת ומרכיבים עם ירקות ורטבים שאוהבים.

*הצעת הגשה: עם תפוצ'יפס תפוחי אדמה ובטטה.

בתאבון!

מצרכים:

חצי קילו בשר טחון

4 לחמניות המבורגר

1 כף שמן זית

חצי פלפל ירוק (גמבה) חתוך לקוביות קטנות

1 בצל קצוץ

3 שיני שום כתושות

1 כף רסק עגבניות

3\2 כוס קטשופ או רוטב ברביקיו

3\1 כוס מים

1 כף סוכר חום

1 כף חרדל

1 כפית צ'ילי יבש

1 כף מלח

1 כפית פלפל שחור