שניצל במילוי פירה

שניצל במילוי פירה

מתכון פשוט וקל של שניצל קריספי ממולא בפירה נימוח. מיוחד לילדים וגדולים שאוהבים את השילוב המנצח.

מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
קל
זמן בישול:
כ-40 דקות

מצרכים:

לפירה:

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
  • כפית מלח
  • כף "מחמאה"
  • קורט פטרוזיליה קצוץ דק

לשניצל:

  • קילו שניצלים עוף טרי
  • כוס קמח
  • 2 ביצים
  • 2 כוסות פירורי לחם זהוב
  • כפית חרדל דיז'ון
  • שן שום כתושה
  • חצי כפית מלח

אופן ההכנה:

  • יש לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות, להניח בסיר עם מים רותחים וחצי כפית מלח.
  • כשתפוחי האדמה מתרככים - מעבירים אותם למסננת, משם מחזירים לסיר ומוסיפים את המחמאה וחצי כפית מלח.
  • לדקק את חזה העוף במידה ועבה יחסית, למרוח עליו שכבת פירה, על הפירה להניח-לסגור עם חזה עוף נוסף מלמעלה.
  • טורפים את הביצה עם החרדל, המלח, הפטרוזיליה והשום.
  • טובלים את שניצל הפירה בקמח, בביצה, ואז בפירורי הלחם.
  • מטגנים את השניצל הממולא שלנו משני צידיו עד להזהבה.
בתיאבון!
לכל המתכוניםלאתר ההזמנות- נתח קצבים