המבורגר עסיסי מושלם

נתח קצבים
מאת
קל
רמת קושי:
כחצי שעה
זמן בישול:

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל הקצוץ כ 7-8 דקות עד להזהבה ולאחר מכן מקררים כ15 דקות.

2. בקערה גדולה מערבבים את הבשר, הבצל המטוגן וכל שאר המרכיבים.

3. יוצרים את צורת ההמבורגר בכל אחת מהשיטות המועדפות: לוחץ המבורגר ייעודי/רינג/קערית קטנה/בידיים.

4. מכניסים את ההמבורגרים למקרר ל-45 דקות לפחות על מנת שיתייצבו.

5. צורבים את ההמבורגר על מחבת חמה עם מעט שמן או על גריל לוהט עד למידת העשייה האהובה עליכם.

6. צורבים את הלחמנייה במחבת ומרכיבים עם ירקות ורטבים שאוהבים.

*הצעת הגשה: עם צ'יפס תפוחי אדמה/טבעות בצל.

בתאבון!

מצרכים:

קילו בשר טחון להמבורגר (שילוב נתחי צלעות אסאדו ומכסה אנטריקוט)

4 לחמניות המבורגר

בצל בינוני קצוץ דק

3 כפות שמן לטיגון

2 שיני שום כתושות

250 מ"ל סודה לשתייה

1 כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור