אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.מערבבים את שמן הזית, המלח, הפלפל השחור, השום הכתוש, הפפריקה, אגוז המוסקט ועלי רוזמרין טריים בקערה קטנה.חורצים את עור חזה האווז לאורך ולרוחב בעזרת סכין חדה.מורחים את תערובת התבלינים על כל שטח חזה האווז, תוך הקפדה על חדירה בין קפלי העור.מניחים את חזה האווז בתבנית אפייה משומנת.יוצקים את שמן הזית לתבנית.צולים בתנור למשך כ-30 דקות, או עד שהחזה מזהיב ופריך.מוציאים מהתנור ומניחים לנוח 10 דקות לפני הפריסה