שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.
Popup heading
Close
נגישות
לְחַץ אֶנְטֵר לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים
הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ.
לְחַץ אֶנְטֵר לְנִוּוּט מִקְלֶדֶת
לְחַץ אֶנְטֵר לִפְּתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.
דף הבית
הסיפור שלנו
סניפים
מועדון הלקוחות
מתכוני ה(נתח)קצבים
בלוג הקצבים
דרושים
צור קשר
להזמנה
מרק בשר זרוע ושעועית
מתכון מרק שעועית עם נתחי בשר זרוע מומלץ לחורף חם.
מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
מתקדמים
זמן בישול:
כ-3 שעות
מצרכים:
2 קילו בשר שריר חתוך לקוביות
1 כף קורנפלור
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום כתושות
4-5 כוסות שעועית לבנה אחרי השרייה
5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
3 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
כפית כורכום
מלח
פלפל שחור טחון
פטרוזיליה קצוצה להגשה
אופן ההכנה:
מחממים מעט שמן בסיר גדול למרק ומניחים בתוכו את קוביות בשר השריר, מטגנים ומערבבים עד שהבשר נסגר מכל הצדדים ומוציאים את הבשר.
באותו הסיר מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה , ומוסיפים את השום לטיגון קצרצר.
מוסיפים את הבשר ומערבבים.
מוסיפים את השעועית, העגבניות החתוכות, הרסק, וכל התבלינים ומערבבים.
מוסיפים מים כ- 80% מגודל נפח הסיר, מביאים לרתיחה, טועמים ומוסיפים עוד קצת מלח באם צריך.
מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה סגור במשך 3 שעות עד שהבשר והשעועית הופכים רכים ונימוחים.
את הקורנפולר יש לשים בכוס מים קרים , מערבבים היטב וכחצי שעה לפני הסיום שופכים לסיר ומערבבים עד לקבלת סמיכות.
מגישים עם מעט פטרוזיליה קצוצה מעל ומתעלפים מהטעם.
בתיאבון!
לכל המתכונים
לאתר ההזמנות- נתח קצבים
Designed With Love By
Eric Matalov - Web Design & Development