שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.
Popup heading
Close
נגישות
לְחַץ אֶנְטֵר לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים
הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ.
לְחַץ אֶנְטֵר לְנִוּוּט מִקְלֶדֶת
לְחַץ אֶנְטֵר לִפְּתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.
דף הבית
הסיפור שלנו
סניפים
מועדון הלקוחות
מתכוני ה(נתח)קצבים
בלוג הקצבים
דרושים
צור קשר
להזמנה
גולש עגל
מתכון לגולש עגל עשיר בירקות שורש , עגבניות ותפו"א נימוחים. מנה טעימה שמתאימה לחורף הישראלי.
מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
בינוני
זמן בישול:
כ 3 וחצי שעות
מצרכים:
קילו בשר גולש עגל
3 תפוחי אדמה קלופים
חתוכים לקוביות
2 גזרים חתוכים (אופציונלי)
6 עגבניות אדומות בשלות קלופות חתוכות לקוביות
פלפל אדום חתוך לקוביות
פלפל ירוק חתוך לקוביות
בצל גדול חתוך לקוביות
2 גבעולי סלרי עם העלים
שיני ראש שום שלם קלופות
3-4 כפות שמן זית
2 כפות רסק עגבניות
כף פפריקה
כפית שטוחה קימל
פלפל & מלח
אופן ההכנה:
מחממים את שמן הזית בסיר, משחימים את הבשר מכל צדדיו ומוציאים הצידה.
לאותו הסיר מכניסים את הבצל, מטגנים מעט, מוסיפים את הפלפלים והגזרים האופציונלים.
לאחר 3 דק’ של ערבוב מוסיפים את הסלרי, הקימל והפפריקה.
מערבבים כדקה ומוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לערבב עוד כדקה - שתיים.
מוסיפים את העגבניות והבשר, ומכסים במים עד כגובה 2 ס”מ מעל הבשר.
מפזרים פלפל & מלח לפי הטעם.
לאחר כשעה וחצי בישול מוסיפים את תפוחי האדמה, ולאחר מכן המשך בישול של עוד כשעת בישול נוספת.
בתיאבון!
לכל המתכונים
לאתר ההזמנות- נתח קצבים
Designed With Love By
Eric Matalov - Web Design & Development