שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.
Popup heading
Close
נגישות
לְחַץ אֶנְטֵר לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים
הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ.
לְחַץ אֶנְטֵר לְנִוּוּט מִקְלֶדֶת
לְחַץ אֶנְטֵר לִפְּתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.
דף הבית
הסיפור שלנו
סניפים
מועדון הלקוחות
מתכוני ה(נתח)קצבים
בלוג הקצבים
דרושים
צור קשר
להזמנה
עוף שלם בתנור
יותר קל ופשוט מהמתכון הזה - אין. כמה פשוט ככה טעים!
מאת:
נתח קצבים
רמת קושי:
קל מאד
זמן בישול:
כשעתיים
מצרכים:
1 עוף שלם במרינדה (טרי)
4 תפוחי אדמה גדולים
2 בצלים בינוניים
חצי כף מלח גס
חצי כף פלפל שחור גרוס
כף פפריקה
אופן ההכנה:
לחתוך (עם הקליפה) 4 תפוחי אדמה גדולים – פלחים גסים לאורך.
להכניס לסיר עם מי מלח ולהרתיח לריכוך למשך כחצי שעה.
לסנן את תפוחי האדמה ולפזר בתבנית, כשבמרכזה יונח העוף השלם.
על תפוחי האדמה לפזר רצועות בצל (מ-2 בצלים בינוניים), חצי כף מלח גס, חצי כף פלפל שחור גרוס וכף פפריקה.
להכניס את העוף לתנור על 180 מעלות למשך שעה עד שעה ועשרים.
בתיאבון!
לכל המתכונים
לאתר ההזמנות- נתח קצבים
Designed With Love By
Eric Matalov - Web Design & Development