מתכון מושלם לדנבר סטייק צרוב במחבת, מוגש עם אורז מתובל ואספרגוס צרוב. שילוב מנצח של עסיסיות, טעם ורושם. אידיאלי לארוחת ערב מרשימה שתמיד מצליחה.
▪ 2 נתחי דנבר קאט (כ-300 גרם כל אחד)
▪ מלח גס
▪ פלפל שחור גרוס טרי
▪ שמן זית
▪ שן שום מעוכה
▪ רוזמרין או טימין (אופציונלי)
▪ 1 כוס אורז פרסי או בסמטי
▪ 2 כוסות מים רותחים
▪ 1 בצל קטן קצוץ
▪ 1 שן שום כתושה
▪ כף שמן
▪ מלח ופלפל
▪ מעט פטרוזיליה קצוצה (לקישוט)
▪ חבילת אספרגוס (כ-250 גרם)
▪ כף שמן זית
▪ מלח גס
▪ מיץ מחצי לימון (לא חובה)
פרסו את הסטייק לפרוסות עבות והניחו בצלחת לצד כף נדיבה של אורז והאספרגוס הצרוב. אפשר לסיים עם זרזוף שמן זית מעל הכול.