אופן ההכנה:
משרים את אטריות האורז במים פושרים כ־30 דקות עד שהן מתרככות מעט, מסננים ושמים בצד.מחממים ווק גדול או מחבת רחבה עם שמן. מוסיפים שום כתוש, קוביות חזה עוף. מטגנים עד שהעוף מזהיב ומתבשל.מזיזים את העוף לצד המחבת, שוברים פנימה את הביצים, מקשקשים אותן קלות ומערבבים עם העוף.מוסיפים את אטריות האורז ומוזגים מעל את הרוטב שהוכן מראש. מערבבים היטב עד שהאטריות סופגות את הטעמים.מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק, מטגנים עוד דקה–שתיים תוך ערבוב עדין כדי לשמור על פריכות.מעבירים לצלחת, מפזרים מעל בוטנים גרוסים, ומגישים לצד ליים, נבטים טריים ותוספות לפי בחירה (בוטנים, צ’ילי).בתיאבון!