סכין קצבים

סכין הקצבים – סכין הבשר האולטימטיבית השולטת בקצבייה – אצלך במטבח. הסכין בעלת להב ארוך (30 ס"מ) וחד, ומתאימה לעבודות עם בשר – חיתוך בשר, פריסת נתחים גדולים וקטנים, בקלות ואלגנטיות השמורה לקצבים. ידית הסכין עשויה מפלסטיק איכותי המונע החלקה ומותאם לתקן לעבודה בסביבת מזון. סדרות סכיני נתח קצבים, העוברות בקרת איכות כפולה, יוצרו ותוכננו בצורה בלעדית ועוברות שתי שכבות השחזה, הראשונה על ידי מכונה ושכבה שנייה ידנית להשגת חדות מירבית